KHCF.org Kia-Hyundai Club Finland
Joulukuu 01, 2023, 23:07:33 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset:
 
  Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu   Rekisteröidy    

Valikko

   Pääsivu
   Foorumi
   Kalenteri
   Yhteystiedot
   Kuvagalleriat
   Linkit
   Uutiset
   Ohjeet

Käyttäjä

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Joulukuu 01, 2023, 23:07:33

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

Uutiset

* *

Rekisteröidy - tarvittavat tiedot
Valitse käyttäjätunnus:
Keskustelualue käyttää tätä tunnusta vain tunnistamiseesi.
Sähköposti:
Tämän on oltava toimiva osoite.
Valitse salasana:
Vahvista salasana:
Kuvallinen varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
mikä päivä on maanantain jälkeen?:
mikä on tämän lauseen ensimmäinen sana?:
paljonko on kuusi plus neljä kirjoitettuna?:
KHCF.org Kia - Hyundai Club Finland KÄYTTÖEHDOT:

Nämä käyttöehdot koskevat KHCF.org käyttäjiä. Käyttämällä sivustoa sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.

Keskusteluun rekisteröityminen
Käyttäjä voi valita itselleen haluamansa käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä keskustelussa näkyvän nimimerkin seuraavin rajoituksin: käyttäjätunnus tai nimimerkki ei saa sisältää hävyttömyyksiä tai viitata keskustelussa jo olevaan toiseen jäseneen tai keneen tahansa kolmanteen osapuoleen loukkaavasti. Käyttäjätunnus tai nimimerkki ei myöskään saa olla harhaanjohtava niin, että käyttäjää voitaisiin erehtyä luulemaan keskustelun ylläpitoon kuuluvaksi tai muuksi keskustelussa jo nimimerkkinsä vakiinnuttaneeksi henkilöksi.

Rekisteröityessä käyttäjän tulee ilmoittaa myös oma toimiva sähköpostiosoite, johon käyttäjän tunnus ja salasana sekä tarvittaessa tiedonantoja foorumiin liittyen voidaan tarvittaessa lähettää. Käyttäjä voi myös halutessaan ladata tunnukselleen oman ns. avatar-kuvakkeen, joka näkyy keskustelussa oman nimen alla. Kuitenkaan toisen käyttäjän vakiinnuttamaa, omaa ja henkilökohtaista avatar-tunnusta ei saa kopioida ilman lupaa, pois lukien keskustelufoorumista valmiina löytyvät auto-aiheiset avatarit, joita jokainen voi käyttää vapaasti.

Keskustelufoorumin käyttö
KHCF.org on tarkoitettu pääasiassa vain autoihin liittyvien keskusteluaiheiden käsittelyyn. Keskustelualueella on omat automallikohtaiset kategoriat joita tulee käyttää, ja lisäksi muutamia yleiseen keskusteluun tarkoitettuja alueita. Muista siis valita oikea osio aiheellesi.

Foorumilla käyttäydytään asiallisesti, hyvien tapojen ja netiketin mukaisesti eikä aloiteta tai jatketa asiattomia keskusteluaiheita, jotka sisältävät loukkaavaa, sopimatonta, pornograafista tai muuten lainvastaisia tai keskustelua häiritseviä aiheita. Aloitettaessa uutta viestiketjua keskustelun otsikko muotoillaan järkevästi vastaamaan keskustelun sisältöä tai ydinkysymystä. Otsikosta tulisi käydä heti ilmi, mistä keskusteluaiheessa on kysymys. Turhien, sisällöttömien viestien kirjoittaminen taas on ehdottomasti kielletty!
viesteihin turha vastaaminen ja viestimäärän kartuttaminen on kielletty, älä siis vastaa viestiin mikäli sinulla ei ole keskusteltavasta asiasta mitään tietoa tai vastauksesi ei liity kyseiseen keskusteluun millään tavalla.

Viestiketjuja ei ole tarkoitettu toisten sivustojen, yritysten, palveluiden tai tuotteiden mainontaan, ellei jossakin viestiketjussa nimenomaan kysytä määrättyä palvelua. Autoihin liittyviä palveluita tai linkkejä keskustelussa voi tuoda toki esille.

Keskustelun ylläpitäjillä ja valvojilla on oikeus milloin tahansa poistaa, siirtää tai muokata keskusteluaiheita ja tarvittaessa myös poistaa tai muokata keskustelijoiden tunnuksia tai estää määrättyjen keskustelijoiden pääsyn foorumiin mikäli käyttäjät eivät ole noudattaneet esille tuotuja sääntöjä tai niin parhaaksi katsoessaan. Häiriötä aiheuttavat keskustelijat voidaan poistaa välittömästi ja varoituksetta!

Ylläpidolla on oikeus lähettää tiedoituksia ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen mikäli se katsoo sen tarpeelliseksi

Muuta löpinää
Huomaa, että vaikka keskustelun sisältöä pyritäänkin valvomaan, käyttäjä on itse vastuussa keskustelualueelle postittamiensa viestien sisällöstä. Näitä käyttöehtoja voidaan tarvittaessa muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Mahdollisista muutoksista pyritään ilmoittamaan käyttäjille sähköpostitse

Kun rekisteröit nimimerkkiä, sen tulee olla jotenkin looginen. Ilmaissähköpostilaatikot syynätään tarkemmin mutta "turvalliset" sähköpostilaatikot luetaan jopa hyväksi. Samasta IP osoitteesta ei rekisteröidä montaa nimimerkkiä.

© Copyright KHCF.org Kia-Hyundai Club Finland

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!